arrow_drop_up arrow_drop_down

Alie Bolhuis financial buddy

Alie Bolhuis brengt overzicht en rust voor mensen die hun partner hebben verloren en het moeilijk vinden om hun financiële administratie op orde te houden.


(zonder dat ze gezinsleden daarmee hoeven te belasten of bang zijn voor onbetaalde rekeningen).

Gespecialiseerd in 60 plussers waarvan hun
partner de administratie altijd deed.

Download je Gratis E-Boek

Ontdek hoe je als weduwnaar of weduwe overzicht krijgt in de financiele administratie, ondanks dat je partner dat altijd deed en het voor jou nieuw is. 

Weet je niet precies wat je nodig hebt om overzicht te krijgen in je financiele huishouding, maar bovenal om weer rust te krijgen na een moeilijke periode van verlies?

Alie Bolhuis staat letterlijk naast je om onzekerheid over openstaande rekeningen weg te nemen en je overzicht te geven in de verschillende financiele verplichtingen die er nu eenmaal zijn en gewoon doorlopen.

Doordat je iemand naast je hebt staan, is er ook tijd om te praten over het verlies, waardoor je het verdriet beter een plek kunt geven.


Dit is waarom Alie zich een finacial buddy noemt. Een maatje, die als 60 jarige zelf de nodige ingrijpende levensgebeurtenissen heeft meegemaakt en zich kan verplaatsen in jouw situatie

Vertel mij waar je behoefte aan hebt zodat ik je kan laten zien waarmee je het snelst overzicht hebt en je je niet meer druk hoeft te maken of je te laat bent met betalen.


Bovendien geef ik je een handig hulpmiddel dat je direct kunt gebruiken om je stapels post te ordenen. 

Wil je rust omdat je nog niet zo kunt nadenken over wat er moet gebeuren?


Wil je leren hoe je de administratie nu zelf makkelijk kunt doen, terwijl je partner dat voorheen deed?


Wil je kunnen sparren met iemand over hoe je “de draad” weer oppakt?


Wil je leren hoe je je een tablet of computer kunt gebruiken om dingen makkelijker te doen?


Wil je samen met een buddy regelmatig kijken of je niet teveel betaalt voor je verzekeringen, telefoon en energiekosten?

Laat me weten wat je nodig hebt:

Wil je ervaringen delen met andere mensen die hun partner hebben verloren?

Wil je je administratie op orde hebben en houden?

Wil je hulp bij het aanvragen van toeslagen?

Wil je samen je belastingaangifte invullen?

Alie Bolhuis kan veel dingen voor je doen die je rust geven na het overlijden van je partner. Omdat je niet gewend om de administratie te doen is het best lastig om je daar in de periode van rouw in te verdiepen. Alie is letterlijk je buddy, je maatje die je helpt door deze periode heen te komen.

Alie Bolhuis helpt mensen overzicht te krijgen en te houden in hun financiele administratie na het overlijden van hun partner. 

IETS MEER OVER ALIE BOLHUIS

Ik ben inmiddels 60 jaar en woon samen met mijn man in de provincie Groningen. Ik heb besloten om mijn levenslessen en opleiding (Budgetcoach, Lifecoach en Vertrouwenspersoon) in te zetten om mensen die er alleen voor zijn komen te staan te helpen met de kennis en ervaring die ik heb om enerzijds rustig te laten rouwen en anderzijds te helpen de eenzaamheid te overwinnen

Alie Bolhuis

LEER ALIE BETER KENNEN

Wat zeggen andere over Alie

Alie is letterlijk een wijze uit het hoge Noorden. Zoveel wijsheid en liefde voor andere mensen is prachtig om te zien.

Raymond Gruijs, opleider

Alie is iemand die goed aanvoelt wat iemand nodig heeft om verder te kunnen.Wat ik het mooiste aan haar vindt is dat ze nooit ergens omheen zal draaien, Alie is altijd eerlijk.Ze ziet erg goed waar je in vast loopt en wat je daaraan zou kunnen doen, en vindt dan een manier om ervoor te zorgen dat jij zelf ontdekt wat je zou kunnen doen om uit een bepaald gevoel of situatie te komen.Als je met Alie hebt gesproken voel je je hoe dan ook beter, of het probleem nu is opgelost of niet, je hebt zeker het gevoel dat het op te lossen is en daar begint het allemaal mee.

Bianca Jager

Alie Bolhuis heb ik leren kennen als een erg leuke collega die veelzijdig is. Ze is goed op veel vlakken. Ze is rustig als ze zaken moet uitleggen, energiek als ze dingen kan organiseren en spreekt duidelijke taal.

Nathalie Otten

Maak een afspraak!

Wij maken gebruik van cookies